Massage Hallstahammar

U.B. Massage & Hälsa – Företagsmassage Hallstahammar

U.B. Massage & Hälsa

Varmt välkommen till U.B. Massage & Hälsa som erbjuder massage för företag i Hallstahammar! Behandlingarna jag utför är behandlande, förbyggande och avslappnande för att stärka ditt välmående. Smärta i muskler är förekommande problem hos många människor. Ofta beror smärtan på stelhet i muskulaturen, en stelhet som jag kan hjälpa dig ta bort!

När du kommer till mig för massage, kan du alltid känna dig trygg. Jag är utbildad massageterapeut och tar väldigt stor hänsyn till dina önskemål samt besvär. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig. Jag finns tillgänglig för företag i närheten av Hallstahammar. 

Massage Hallstahammar
Massage Hallstahammar

Massagens fördelar

Jag arbetar med svensk klassisk massage, en teknik som både inger avslappning och behandlar musklerna. Klassisk massage hjälper till att omgående lindra besvär, men det kan även användas i förebyggande syfte. Massage för dig i närheten av Hallstahammar.

Företagsmassage

Jag erbjuder lösningar till företag runtomkring Hallstahammar. Med företagsmassage får du chansen att stärka personalens hälsa samtidigt som sjuklönekostnaderna också minskar. Kontakta mig redan idag så kommer vi tillsammans fram till en lösning.

Om mig

Jag heter Ulrika och är utbildad Massageterapeut, hälsovägledare, personlig tränare samt kostrådgivare. Hälsa och välmående har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag finns tillgänglig för företag i och runtomkring Hallstahammar. Välkommen till U.B. Massage & Hälsa!

Vill ni veta mer?

U.B. Massage & Hälsa - Hallstahammar
U.B. Massage & Hälsa - Hallstahammar
U.B. Massage & Hälsa - Hallstahammar