Massage Eskilstuna

U.B. Massage & Hälsa – Eskilstuna

U.B. Massage & Hälsa

Varmt välkommen till U.B. Massage & Hälsa, en massagesalong i Eskilstuna! Här erbjuds behandlande, förbyggande och avslappnande massage anpassat för att stärka ditt välmående. Smärta i muskler är förekommande problem hos många människor. Ofta beror smärtan på stelhet i muskulaturen, en stelhet som jag kan hjälpa dig ta bort!

När du kommer till mig för massage, kan du alltid känna dig trygg. Jag är utbildad massageterapeut och tar väldigt stor hänsyn till dina önskemål samt besvär. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig. Jag finns hos Member24 Tuna Park i Eskilstuna. Bokningar sker via direkt, jag ser framemot ditt besök.

Massage Eskilstuna
Massage Eskilstuna

Massage

Jag arbetar med svensk klassisk massage, en teknik som både inger avslappning och behandlar musklerna. Klassisk massage hjälper till att omgående lindra besvär, men det kan även användas i förebyggande syfte. Massage för dig i närheten av Eskilstuna. 

Företagsmassage

Jag erbjuder lösningar även till företag runtomkring Eskilstuna och hela Mälardalen. Med företagsmassage får du chansen att stärka personalens hälsa samtidigt som sjuklönekostnaderna också minskar. Kontakta mig redan idag så kommer vi tillsammans fram till en lösning.

Om mig

Jag heter Ulrika och är utbildad Massageterapeut, hälsovägledare, personlig tränare samt kostrådgivare. Hälsa och välmående har alltid legat mig varmt om hjärtat! Min salong hittar du i samma lokaler som Member24 Tuna Park i Eskilstuna.

Vill ni veta mer?

U.B. Massage & Hälsa - Eskilstuna
U.B. Massage & Hälsa - Eskilstuna
U.B. Massage & Hälsa - Eskilstuna